Schoonheid vastleggen

melchertMijn liefde voor schoonheid in de natuur en in mensen is terug te vinden in hoe ik fotografeer en film. Mijn passie en mijn oog voor de natuur liggen erin weerspiegeld.
Bij elke foto- of filmsessie stel ik mijzelf ten doel om het mooie te ontdekken en dat magische moment in een foto te pakken. In mijn foto’s staat de liefde voor schoonheid altijd op nummer één. Bij elk portret, elk detail en elk landschap wil ik de mooiste essentie raken, vastleggen en delen.

Ik werk voor verschillende opdrachtgevers. Ik maak portretten, reportages, verzorg fotoreizen en geef zowel dagworkshops als fotografiecursussen op maat. Daarnaast maak ik films onder de vlag van Greendocs Film. Hierin staan ecologie, landbouw en duurzaamheid centraal.

Opdrachtgevers zijn o.a. Provincie Noord-Brabant, Provincie Zeeland, Wageningen Universiteit en Research Centre, EMS films, African Conservation Tillage Network (ACT), Louis Bolk Instituut, SNP natuurreizen, IND, Centre for Development and Innovation (CDI), ROOTS magazine, Op Pad magazine, Cascade zand en grind, Regiebureau Natura2000, Gegevensautoriteit Natuur, D66, Gemeente Wageningen, waterschap Rivierenland.